Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/customer/www/yupzwebdesign.nl/public_html/wp-content/plugins/af-companion/inc/demo-importer.php on line 78

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/customer/www/yupzwebdesign.nl/public_html/wp-content/plugins/af-companion/inc/demo-importer.php:78) in /home/customer/www/yupzwebdesign.nl/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Yupz Webdesign.nl http://yupzwebdesign.nl Professionele websites voor het MKB Sun, 22 Aug 2021 17:53:16 +0000 nl hourly 1 http://yupzwebdesign.nl/wp-content/uploads/2018/08/af-themes-main-dark-1-150x150.png Yupz Webdesign.nl http://yupzwebdesign.nl 32 32 Yupz Webdesign is anno 2016 opgericht om te voldoen aan de veranderde behoeftens van de ondernemers op het gebied van online marketing en webdesign. http://yupzwebdesign.nl/over-ons/ http://yupzwebdesign.nl/over-ons/#respond Sun, 22 Aug 2021 17:49:22 +0000 http://yupzwebdesign.nl/?p=358 Negatieve signalen van ondernemers ontvingen we in onze nabije omgeving. We hebben onze dienstverlening zodanig ingericht dat we de negatieve signalen uit de markt hebben weggenomen. Ondernemers waren niet tevreden over de gedane beloftes, het eindresultaat, flexibiliteit van de website en de service.

Beloftes zoals hoger in Google werden niet nagekomen. Een foto & tekst aanpassen bracht extra kosten met zich mee. Het Content Management System (CMS)  was te tijdrovend en te ingewikkeld. Wij begrijpen dat een ondernemer zich wilt focussen op zijn core business in plaats van randzaken.

Dit hebben wij met ons revolutionair Content Management Systeem (CMS) ongelooflijk vereenvoudigd.
U als ondernemer heeft  binnen 2 minuten een afbeelding en/of tekst aangepast. Dit alles zonder verstand te hebben van ingewikkelde coderingen. Heeft u wegens omstandigheden, zoals tijdgebrek, geen tijd om het te doen? Dan doen wij dat kosteloos voor u!

Wij zijn opentransparent & flexibel. Wel zo fijn voor ondernemers zonder kennis van de online branche. Op onze website zijn verschillende ondernemers weergegeven die momenteel op de eerste pagina van Google staan. We hebben er zelfs de zoektermen bij neergezet! Het geeft meteen aan of een bedrijf de benodigde kennis in huis heeft. Er word in de online branche namelijk veel beloofd maar weinig nagekomen.

Is een hoge Google ranking voor u niet van belang? Geen probleem, dan maken we gewoon een mooie website voor u! Kijkt u eens bij onze klantervaringen en portfolio.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/over-ons/feed/ 0
Wat is SEO? http://yupzwebdesign.nl/seo/ http://yupzwebdesign.nl/seo/#respond Sun, 22 Aug 2021 11:38:00 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=24 Bij ons wordt u goed gevonden in het gratis en daarmee, het duurzame gedeelde van de zoekmachine.

Uiteindelijk doel bij zoekmachine optimalisatie (SEO) is om bezoekers naar de website te brengen. De manier om dat te doen is de website voor bezoekers en zoekmachines te verbeteren op het gebied van techniek, content en autoriteit.

De tekst moet in eerste instantie waarde voor een bezoeker bevatten, dit houdt in dat er goede en nuttige informatie in de tekst is terug te vinden. Daarbij moet de tekst de klant overtuigen om bijvoorbeeld contact op te nemen of een andere actie te ondernemen.

Alleen een goede tekst overtuigd in deze dagen een klant niet alleen. Een website design die professioneel, representatief en passend is bij uw doelgroep vergroot de kans aanzienlijk dat de klant contact met een bedrijf op neemt.

Waarom is SEO belangrijk?

Dan beschikt u over een moderne website, dan wilt u dat die goed gevonden wordt toch? Anders is het een investering zonder rendement.

Wij kunnen de Google vindbaarheid drastisch verbeteren en dit op duurzaam niveau. Wij richten ons op de natuurlijke zoekresultaten in plaats van de betaalde zoekresultaten.

Websites van ondernemers of bedrijven hebben vaak als belangrijkste doel om omzet of leads te genereren.
Het primaire doel is om de bezoeker in persoonlijk contact te brengen met de ondernemer. De juiste inzet van online marketing zorgt voor een stijging in relevant bezoek, dat is onder andere te bewerkstelligen via zoekmachine optimalisatie (SEO).

]]>
http://yupzwebdesign.nl/seo/feed/ 0
Een nieuwe website? Wij komen vrijblijvend bij u langs! http://yupzwebdesign.nl/nieuwe-website/ http://yupzwebdesign.nl/nieuwe-website/#respond Sun, 18 Jul 2021 11:26:00 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=21 Een website is een op maat gemaakte dienst speciaal gericht op de wensen en behoeften van de doelgroep en de uitstraling van de organisatie. Een website ontwikkelen is complexe materie waarin vele verschillende mogelijkheden zijn.

Wij zijn van mening dat er alleen een professionele website ontwikkeld kan worden nadat er een gesprek is geweest onder vier ogen. Via de telefoon is er geen mogelijkheid om de vele varianten te bespreken. In een gesprek kunnen wij, aan de hand, van vele vragen, voorbeelden en toelichting inventariseren wat uw behoefte is! Zo kunnen wij een op maat gemaakte website voor u realiseren.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/nieuwe-website/feed/ 0
Het zeilboot avontuur vanuit Enkhuizen! http://yupzwebdesign.nl/zeilavontuur-vanuit-enkhuizen/ http://yupzwebdesign.nl/zeilavontuur-vanuit-enkhuizen/#respond Tue, 16 Apr 2019 11:16:00 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=15 Een zeilboot huren vanuit Enkhuizen

Enkhuizen is een stad en gemeente in de provincie Noord Holland, in de streek West-Friesland. Onder de stad Enkhuizen valt ook een deel van het dorpje Oosterdijk.

Rond het jaar 1000 ontginnen pioniers de Westfriese veengebieden vanuit de duinstreek, Texel en Wieringen. Uit simpele boerderijen groeiden Westfriese dorpen en steden, waaronder Enkhuizen. Door het ontginnen van veen, zakte de bodem en mede door hevige stormen verdwenen hele gebieden onder water. De Zuiderzee ontstond en Enkhuizen werd een haven- en vissersplaats, min of meer veilig achter de Westfriese Omringdijk die pas in de 13e eeuw gesloten werd.

In de 13e eeuw werd het onafhankelijke Westfriesland veroverd door de Hollandse graaf Floris 5. Toen deze vermoord werd (1296) kwamen de Westfriezen tevergeefs in opstand en werd Enkhuizen in brand gestoken. In de 14e eeuw vochten de Westfriezen met de Hollandse graven mee tegen de Friezen. Troepen scheepten zich in (uitvalsbasis) Enkhuizen in om in Friesland te gaan vechten.

De periode 1300 – 1600

Onder Graaf Willem V ontving Enkhuizen in 1355 stadsrechten, waardoor de dorpjes Enchusen en Gommerkerspel verenigd werden tot één stad.

Men had voldoende plek voor honderden schepen.
Eind 16e eeuw werd door oorlogsdreiging en bevolkingsaanwas aanleg van verdedigingswerken (De Vest en Drommedaris) nodig.

Paalkistrecht

Dat was het recht om van schepen die de Zuiderzee bevoeren, gelden te innen ten behoeve van de betonning en bebakening. Dit privilege was door Prins Willem van Oranje van Amsterdam afgepakt en aan Enkhuizen geschonken. Enkhuizen was namelijk in 1572 in opstand gekomen tegen Fillips 2 en zijn generaal Alva.

Aan het eind van de middeleeuwen werden er havens gegraven en vestingwerken aangelegd. Dat leidde tot een bloeitijd in de zeventiende eeuw.

Zeilboot huren vanuit de Compagniehaven

De watersporter kan hier zijn hart ophalen. De moderne jachthavens zijn van alle gemakken voorzien en een uitstapje naar het centrum is zo gemaakt.
Bewonder de huurvloot van zeilboot huren Windkracht 5 in de haven, kom tot rust tussen de eeuwenoude bomen die de vestingwal sieren, struin langs de leukste winkeltjes in de Westerstraat en kneuterige restaurants in het gezellige centrum en voel de ongekende gastvrijheid en gezelligheid.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/zeilavontuur-vanuit-enkhuizen/feed/ 0
Zeezeilen: meer dan een hobby http://yupzwebdesign.nl/vier-lente-dagje-zeezeilen/ http://yupzwebdesign.nl/vier-lente-dagje-zeezeilen/#respond Wed, 18 Jul 2018 11:50:24 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=33 Zeezeilen is meer dan een hobby alleen. Natuurlijk is het een leuke hobby om uit te oefenen wanneer het weer weer een beetje warmer word en het zorgt er voor dat u lekker actief bent in een mooie omgeving, maar zeilen is zoveel meer dan een hobby. Meer over wat zeilen voor u kan betekenen en hoe zeilen meer dan een hobby is kunt u in dit artikel lezen. Er komt namelijk meer bij zeilen kijken dan u denkt!

De voordelen van zeilen

Zeezeilen is voor vele meer dan een hobby, omdat het erg ontspannend is. Doordat uw hersenen zich moeten richten op 1 taak of op meerdere taken denkt u eigenlijk aan weinig anders meer dan zeezeilen. Hierdoor raakt u niet alleen uiterst geconcentreerd, maar het is ook fijn om even aan iets anders te denken dan uw baan, de kinderen en financiële stress. U kunt zeilen oppikken door lessen te nemen bij een zeilbedrijf of vrienden met een zeilboot vragen of ze u de ins- en outs van het zeilen willen leren. Vraag eens of u een keertje mee mag wanneer uw vrienden gaan zeilen! Zo kunt u er meteen achter komen of zeezeilen iets voor u is.

Waar kunt u zeilen leren?

Zeezeilen is een leuke hobby voor mensen die eens een keertje echt willen ontspannen. Doordat u zich bij zeilen op meerdere taken tegelijk moet concentreren gunt u uw hersenen een beetje rust en vergeet u de stress van uw dagelijkse leven. Zeezeilen is dus meer dan een hobby alleen! Heeft u interesse in zeezeilen leren? Dan kunt u dit op verschillende manieren doen. Lees in dit artikel meer over zeezeilen leren.

Zeezeilen leren

U kunt, wanneer u zeezeilen leren wilt, kiezen uit verschillende opties. De goedkoopste optie om zeezeilen te leren is door eerst te kijken naar uw vriendengroep. Kent u mensen met een zeilboot die kunnen zeilen of hebben zij kennissen of een een zeilboot huren? Vraag dan allereerst uw kennissen en vrienden om hulp. Ze zullen waarschijnlijk erg enthousiast zijn over het feit dat u zeezeilen leren wilt! Wanneer dit geen optie is kunt u altijd les nemen bij een zeilbedrijf. Hier krijgt u een persoonlijke instructeur die u verder kunt helpen en die u meer kunt leren over zeilen. U kunt ook online zoeken naar “zeilen met schipper”. Of u nu een beginner of een expert bent op het gebied van zeilen, u kunt altijd meer leren van een professionele schipper.

Uw artikel ook hier?

Neemt u dan even contact op voor de mogelijkheden.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/vier-lente-dagje-zeezeilen/feed/ 0
Wilt u continue hoog staan in de zoekmachine Google? http://yupzwebdesign.nl/hoger-in-google/ http://yupzwebdesign.nl/hoger-in-google/#respond Wed, 18 Jul 2018 11:41:47 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=27

 

Concurrentieanalyse, trefwoordenonderzoek en zoekmachine optimalisatie is voor u de oplossing. 

Vele verschillende factoren spelen een enorm belangrijke rol wanneer u hoger in Google wilt komen met een website of webshop.

Google hanteert zo’n 200 punten op basis waarvan de zoekmachine bepaalt hoe hoog websites op bepaalde zoekwoorden gerangschikt worden binnen de zoekresultaten.

Het is vaak heel makkelijk hoog in Google te ranken met uw eigen merknaam. Yupz Webdesign helpt u om meer bezoekers naar uw website te trekken op relevante zoektermen waarmee u als ondernemer hoog in Google wilt komen te staan.

Om dit te bereiken heeft u een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist nodig. Een specialist met uitmuntende expertise die de kneepjes van het vak verstaat!

]]>
http://yupzwebdesign.nl/hoger-in-google/feed/ 0
The man who saved thousands of people from HIV http://yupzwebdesign.nl/the-man-who-saved-thousands-of-people-from-hiv/ http://yupzwebdesign.nl/the-man-who-saved-thousands-of-people-from-hiv/#respond Wed, 18 Jul 2018 11:24:54 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=18 Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/the-man-who-saved-thousands-of-people-from-hiv/feed/ 0
Wilt u 24 uur per dag, zeven dagen per week hoog genoteerd staan binnen de Google zoekresultaten? http://yupzwebdesign.nl/zoekmachine-optimalisatie/ http://yupzwebdesign.nl/zoekmachine-optimalisatie/#respond Wed, 18 Jul 2018 11:10:42 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=12 Dan vormt zoekmachine optimalisatie voor u de oplossing. Dagelijks vinden er miljoenen zoekopdrachten plaats waarbij consumenten en bedrijven op zoek zijn naar producten en diensten. Het aantal websites groeit enorm, er blijven maar meer websites bijkomen. Door vorig genoemde trend neemt de concurrentie ook toe! Het is voor u als ondernemer enorm belangrijk om de vindbaarheid van uw website te vergroten.

Yupz Webdesign heeft de expertise in huis om uw website hoog te laten scoren op relevante zoektermen. Meerdere ondernemers hebben we hoog geplaatst in de zoekmachine. Dit kunt u zien bij ons portfolio en klantervaringen.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/zoekmachine-optimalisatie/feed/ 0
Why local US newspapers are sounding the alarm http://yupzwebdesign.nl/why-local-us-newspapers-are-sounding-the-alarm/ http://yupzwebdesign.nl/why-local-us-newspapers-are-sounding-the-alarm/#respond Wed, 18 Jul 2018 11:07:30 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=9 Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

 

]]>
http://yupzwebdesign.nl/why-local-us-newspapers-are-sounding-the-alarm/feed/ 0
The full story of Thailand’s extraordinary cave rescue http://yupzwebdesign.nl/the-full-story-of-thailands-extraordinary-cave-rescue/ http://yupzwebdesign.nl/the-full-story-of-thailands-extraordinary-cave-rescue/#respond Wed, 18 Jul 2018 11:03:32 +0000 https://demo.afthemes.com/storymag-pro/?p=6 Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua. Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

Lorem ipsum dolor sit amet,sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. sed diam voluptua.

]]>
http://yupzwebdesign.nl/the-full-story-of-thailands-extraordinary-cave-rescue/feed/ 0