Yupz Webdesign is anno 2016 opgericht om te voldoen aan de veranderde behoeftens van de ondernemers op het gebied van online marketing en webdesign.

Negatieve signalen van ondernemers ontvingen we in onze nabije omgeving. We hebben onze dienstverlening zodanig ingericht dat we de negatieve signalen uit de markt hebben weggenomen. Ondernemers waren niet tevreden over de gedane beloftes, het eindresultaat, flexibiliteit van de website en de service.

Beloftes zoals hoger in Google werden niet nagekomen. Een foto & tekst aanpassen bracht extra kosten met zich mee. Het Content Management System (CMS)  was te tijdrovend en te ingewikkeld. Wij begrijpen dat een ondernemer zich wilt focussen op zijn core business in plaats van randzaken.

Dit hebben wij met ons revolutionair Content Management Systeem (CMS) ongelooflijk vereenvoudigd.
U als ondernemer heeft  binnen 2 minuten een afbeelding en/of tekst aangepast. Dit alles zonder verstand te hebben van ingewikkelde coderingen. Heeft u wegens omstandigheden, zoals tijdgebrek, geen tijd om het te doen? Dan doen wij dat kosteloos voor u!

Wij zijn opentransparent & flexibel. Wel zo fijn voor ondernemers zonder kennis van de online branche. Op onze website zijn verschillende ondernemers weergegeven die momenteel op de eerste pagina van Google staan. We hebben er zelfs de zoektermen bij neergezet! Het geeft meteen aan of een bedrijf de benodigde kennis in huis heeft. Er word in de online branche namelijk veel beloofd maar weinig nagekomen.

Is een hoge Google ranking voor u niet van belang? Geen probleem, dan maken we gewoon een mooie website voor u! Kijkt u eens bij onze klantervaringen en portfolio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.